luni, 26 martie 2012

Showreel

2 comentarii:

  1. Ai creat o atmosfera apropiata de lumea basmelor, cu decoruri si personaje stranii, sau “reale”. E in imaginatia fiecaruia ca o vulpe sa poarte pantaloni, o vaca sau un cal sa poarte o bluza, o bufnita un guler de dantela sau un curcan o perche de pantofi (“Curcanul Incaltat”).
    Ai creat portrete, caractere sau decoruri pe care ai vrea sa le atingi, in care vrei sa te ascunzi . Cateodata e suspans, cateodata e lumea desenelor, décoruri de film (politiste sau de epoca).
    Reale ca niste fotografii, dar pentru ca sunt imagini “texturate”, atunci e ARTA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru cuvintele frumoase! Sunt de fapt modele pe care le-am texturat in cadrul unor proiecte de la job sau al unor lucrari personale. La un proiect ti se impune, in general, un anumit gen de textura, pe modele create dupa un design foarte precis. Imaginatia ti-o folosesti in special ca sa gasesti metode de a re-creea pe computer lumea reala, sau sa creezi alta, fantastica, in functie de cerintele proiectului. Faptul ca in "Real Animals" apar animale imbracate, nu mi se datoreaza mie, ci celui care a creat caracterele pentru acel proiect :)

    RăspundețiȘtergere